Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matet CF (794267) - C.D. Cortijo (1368569) » 689485120: T68/R3

Copa 689485120 Información oficial sobre el partido 689485120 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 0 - 1 C.D. Cortijo Alineación oficial del equipo 'C.D. Cortijo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 0 - 5 C.D. Cortijo Alineación oficial del equipo 'C.D. Cortijo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Balompedica de Riello

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Mina va estar a punt d'empatar per a Balompedica quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luca Moulin va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Joan Cherta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

C.D. Cortijo

Goles Goles

  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Cortijo agafava avantatge al minut 69 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hesham Mohab amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Émilien Tantôt va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Óscar de Paz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, James Pereotuwari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Cortijo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Hesham Mohab va quedar-se sol davant el porter Óscar de Paz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Balthasar Gebhardt Fitzhum ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Cortijo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Balthasar Gebhardt Fitzhum va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcel Iordache de Cortijo es va guanyar la targeta groga merescudament.