Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Humareda (487036) - gran capitan (1367729) » 689485112: T68/R3

Copa 689485112 Información oficial sobre el partido 689485112 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido 1 - 5 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido 2 - 3 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,0 % 66,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Humareda

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): Bernard Keist de Humareda va demostrar les seves habilitats al minut 60 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Humareda es va veure beneficiat per la polèmica al minut 14, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Eulalio Mahuzier va relliscar al moment de fer el xut i el porter Kastor Piękoś no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Nick Marvin Saling va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Humareda va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Giampaolo Matera va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kastor Piękoś va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

gran capitan

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Lluís Ivars de capitan va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Oleguer Revert va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de capitan i marcant el 0 - 2.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): capitan va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Oleguer Revert, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lluís Ivars que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mihai Iatan va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Eulalio Mahuzier per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 4
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Humareda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Harald Bischinger la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del capitan es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 51.