Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HOLTER (1431032) - Som de secà (1435017) » 689485001: T68/R3

Copa 689485001 Información oficial sobre el partido 689485001 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 1 - 3 Som de secà Alineación oficial del equipo 'Som de secà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 2 - 0 Som de secà Alineación oficial del equipo 'Som de secà' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOLTER

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al HOLTER una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Manel Coll, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Crispijn Vandewiele va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HOLTER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Barthold Hartwig Gengenbach va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Alfredo Chicharro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En François-Xavier Lafleur del HOLTER ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Crispijn Vandewiele! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HOLTER va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tomás Araújo Teixeira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Som de secà

Goles Goles

  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): Miguel Moreno va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 56 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): El jugador de secà Víctor Rasilla va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 92 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Ant Jensen va aprofitar un error defensiu al minut 114, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a secà.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de secà va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martí Gabarrós, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Víctor Rasilla de secà, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaume Tortosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.