Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Haza (1417944) - Cacotas NewTeam (1435724) » 689317747: T68/R2

Copa 689317747 Información oficial sobre el partido 689317747 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

F.C. Haza Alineación oficial del equipo 'F.C. Haza' en el partido 6 - 5 Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. Haza Alineación oficial del equipo 'F.C. Haza' en el partido 4 - 4 Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido
Tiene suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Haza

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Valeriy Mordashov va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Alexander Georgiev s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Heikki Röntynen va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Alexander Georgiev de Haza empatava el partit: 4 - 4.
  • 136 Minuto 98 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Lartaun Molinaga es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Alexander Georgiev per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 98 passava a ser 5 - 4.
  • 131 Minuto 107 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alexander Georgiev va aprofitar per marcar el 6 - 4 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Filip Radović! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Haza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sepp Redecker va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Viegas.
  • 231 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Al minut 113, Alexander Georgiev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Viegas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Cacotas NewTeam

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Cacotas Söncke Wich va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 30 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Lefter Dertli va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 2. L'experiència és un grau!
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zé Carneiro Martins va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Söncke Wich va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 152 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Cacotas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 6 - 5 quan Ippolito Perolino va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cacotas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ippolito Perolino, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Söncke Wich, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 82 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Es duien 90 minuts de partit jugats quan Gültekin Uysal va estar a punt de posar per davant a Cacotas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eustasio Zaitegui va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Cacotas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Loïc Cressent es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Gorosabel de Cacotas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.