Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villaguijarro (438699) - VIEJAS GLORIAS DEL NASA (307709) » 689317536: T68/R2

Copa 689317536 Información oficial sobre el partido 689317536 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido 4 - 3 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido 4 - 0 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
Tiene un resultado normal 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villaguijarro

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): villaguijarro prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Stefan Kovachev va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): villaguijarro va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Manuel Palarrea va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a villaguijarro va ser Stefan Kovachev.
  • 121 Minuto 102 (Gol por el centro): Al minut 102 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Samuele Galber ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, villaguijarro es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Stefan Kovachev va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Dalmau Ximeno gairebé va marcar per a villaguijarro des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dalmau Ximeno va rematar alt.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Carlos Saúl Consejo del villaguijarro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Samuele Galber es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, Samuele Galber gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Florian Damon al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Palarrea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Samuele Galber va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): En Dalmau Ximeno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdelmoughni Domani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

VIEJAS GLORIAS DEL NASA

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alexander Avilés per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Mílton Ventura va acabar en una passada genial cap al jugador de GLORIAS Kadin Mahadeen, que va marcar el 2 - 2.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alexander Avilés de GLORIAS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.