Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cruñia (313992) - Mostadiecha C.F. (775983) » 689317464: T68/R2

Copa 689317464 Información oficial sobre el partido 689317464 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido 2 - 3 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido 3 - 1 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cruñia

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Younous Dahane es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): cruñia va reduir el marcador al minut 83 a 2 - 3 quan Logan Carr va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Younous Dahane va ser clau en la jugada d'atac de cruñia al minut 19, quan ell mateix va fer una passada brutal a Siim Lõoke, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Fèlix Bayarri de cruñia es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 35, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sándor Kalamár va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): cruñia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Siim Lõoke va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Mostadiecha C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Lucien Werpin donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el Mostadiecha va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Majid Zhianpour, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mostadiecha augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miroslav Uraník es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Mostadiecha quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Torjus Aleksandersen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Paraskevas Alkeos va entorpir al marcador d'en Lucien Werpin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Miroslav Uraník va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Torjus Aleksandersen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Paraskevas Alkeos de Mostadiecha va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Serovskiy de Mostadiecha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.