Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casper C.F. (492761) - Inter Franqueses Reload (1455636) » 689317293: T68/R2

Copa 689317293 Información oficial sobre el partido 689317293 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

Casper C.F. Alineación oficial del equipo 'Casper C.F.' en el partido 6 - 4 Inter Franqueses Reload Alineación oficial del equipo 'Inter Franqueses Reload' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casper C.F. Alineación oficial del equipo 'Casper C.F.' en el partido 2 - 0 Inter Franqueses Reload Alineación oficial del equipo 'Inter Franqueses Reload' en el partido
Tiene mucha potra 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casper C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 73 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Fareed Al Douni, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Casper a l'empat.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Sandu Huru s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 110 Minuto 88 (Gol de falta): L'empat per part de Casper va arribar al minut 88 quan Simen Skulberg va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 3 - 3, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Casper Kasper Sieczkowski quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fareed Al Douni l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Sebastián Augusto Killing de Casper va intentar batre la porteria rival al minut 86 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Juan Desplá del Casper ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sebastián Augusto Killing va estar a punt d'avançar els locals al minut 111 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xeno Bruetsch.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Casper Kasper Sieczkowski va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Simen Skulberg de Casper, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yasser Verschelden en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Juan Desplá va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Casper a la tanda de penals: 5 - 3!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Casper, Xeno Bruetsch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.

Inter Franqueses Reload

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Kurt Arguedas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 40 i semblava que Franqueses desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Arthur Pilz va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Luciano Leitão de Franqueses va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xeno Bruetsch va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 55 de joc.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Arthur Pilz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Dávila, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): Franqueses van sortir al contraatac al minut 95, però Silviu Moţoi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petar Mandrazhiev de Franqueses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kåre Hansen de Franqueses es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Frank Ollech de Franqueses va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Petar Mandrazhiev xutant per a Franqueses va fer anar la pilota just on la volia, però Jesús Dávila, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Kåre Hansen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Franqueses Silvério Amado, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jesús Dávila. El marcador continuava 6 - 4.