Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASTURMAX (1596479) - Sherry F.C (992221) » 689317281: T68/R2

Copa 689317281 Información oficial sobre el partido 689317281 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

ASTURMAX Alineación oficial del equipo 'ASTURMAX' en el partido 5 - 3 Sherry F.C Alineación oficial del equipo 'Sherry F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ASTURMAX Alineación oficial del equipo 'ASTURMAX' en el partido 5 - 2 Sherry F.C Alineación oficial del equipo 'Sherry F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASTURMAX

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ivan Schluetter, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 64 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Regnar Valbjørn, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el ASTUR a l'empat.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ASTUR una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Regnar Valbjørn, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 69.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): ASTUR va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 94 王 (Wang) 汉枫 (Hanfeng) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 106 (Gol por la derecha): ASTUR va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Natalino De Capite va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a ASTUR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ivan Schluetter, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Mikhail Solokha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 111 (Ocasión por el centro): En Ivan Schluetter, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Sherry F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sherry va ser finalitzada des de l'esquerra per Fausto Pila al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Sherry va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Tobias Peeters va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ibai Gorrindo de Sherry l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 37 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Corrado Ghermandi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jesús Jaumandreu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Javier Vivancos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sherry va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Raúl Jiménez Ayuso va fer al minut 63 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Perry Reardon, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.