Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Koshi (1587391) - Lausanne (124043) » 689317233: T68/R2

Copa 689317233 Información oficial sobre el partido 689317233 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

F.C. Koshi Alineación oficial del equipo 'F.C. Koshi' en el partido 1 - 2 Lausanne Alineación oficial del equipo 'Lausanne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Koshi Alineación oficial del equipo 'F.C. Koshi' en el partido 2 - 1 Lausanne Alineación oficial del equipo 'Lausanne' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Koshi

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Héctor Ciutadella, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paco Berzal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Mirko Milloco que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, 郭 (Guo) 世渊 (Shiyuan) de Koshi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en 郭 (Guo) 世渊 (Shiyuan) va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lausanne

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Lausanne el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Luis Alberto Gaitán va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): En Luis Alberto Gaitán va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 64. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Diego Pallares va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Lausanne quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Diego Pallares va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Agustín Trillo-Figueroa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Isidoro Cardoso, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En George Demian es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.