Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lucero FC (315555) - Peskllunes (309671) » 689315836: T68/R2

Copa 689315836 Información oficial sobre el partido 689315836 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

Lucero FC Alineación oficial del equipo 'Lucero FC' en el partido 6 - 3 Peskllunes Alineación oficial del equipo 'Peskllunes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lucero FC Alineación oficial del equipo 'Lucero FC' en el partido 2 - 0 Peskllunes Alineación oficial del equipo 'Peskllunes' en el partido
Tiene mucha potra 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucero FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): L'empat per part de Lucero va arribar al minut 85 quan Gábor Fehér va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 118 Minuto 93 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 93, el Lucero va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Simon Mbatip, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Diego Galdós va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vili Jutila va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Lucero va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Barakaldo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Mydlarz.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vili Jutila de Lucero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gábor Fehér anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Lucero.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Rune Lysdal de Lucero, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Álvaro Moro en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Lucero Marco Rada no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Álvaro Moro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Lucero, Diego Galdós, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 3 al marcador.

Peskllunes

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Marcos Tornero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en 杨 (Yang) 恒泽 (Hengze) per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dieter-Wolfgang Stossel, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Iulian Sâmpetrean va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Francisco José Querol, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rune Lysdal va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Peskllunes i 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Peskllunes, Marcos Tornero, col·locà la pilota just a les mans d'en Rune Lysdal. El marcador: 5 - 3.