Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CoSMoS-ToRReRo MeTaL (491038) - SIN DINERO (121333) » 689313932: T68/R2

Copa 689313932 Información oficial sobre el partido 689313932 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

CoSMoS-ToRReRo MeTaL Alineación oficial del equipo 'CoSMoS-ToRReRo MeTaL' en el partido 0 - 4 Los amiguitos de Don Pinpón. Alineación oficial del equipo 'Los amiguitos de Don Pinpón.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CoSMoS-ToRReRo MeTaL Alineación oficial del equipo 'CoSMoS-ToRReRo MeTaL' en el partido 0 - 6 Los amiguitos de Don Pinpón. Alineación oficial del equipo 'Los amiguitos de Don Pinpón.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CoSMoS-ToRReRo MeTaL

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Marco Barbero del CoSMoS-ToRReRo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marco Barbero va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jordi Sastriques, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Los amiguitos de Don Pinpón.

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Liviu Matei va posar els visitants amiguitos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, amiguitos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrique Dintén.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Enrique Dintén va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Eric Guardiola va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Eric Guardiola va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Frederic Heinzl, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 张 (Zhang) 仲源 (Zhongyuan) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eloy Fornels. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.