Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LLSA (122282) - AIMARTXO (1420562) » 689313858: T68/R2

Copa 689313858 Información oficial sobre el partido 689313858 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

LLSA Alineación oficial del equipo 'LLSA' en el partido 1 - 2 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LLSA Alineación oficial del equipo 'LLSA' en el partido 1 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLSA

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 94 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 94 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en René Küstahler, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Antonio Rezusta de LLSA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): René Küstahler de LLSA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Alberto Herrero va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Antonio Rezusta xutant per a LLSA va fer anar la pilota just on la volia, però Alwin Senier, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LLSA Anton Vasilev va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Adil Hmidouch, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alwin Senier va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LLSA i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Miguel Castellrós de LLSA anava molt fort i col·locat però Alwin Senier no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.

AIMARTXO

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marcin Cytacki, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AIMARTXO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abdelkarim Ouzzif, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Marcin Cytacki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelkarim Ouzzif.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AIMARTXO Abdelkarim Ouzzif va intentar enganyar Mihai Sârboiu amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ignasi Garrigós de AIMARTXO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mihai Sârboiu en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Juan Serra de AIMARTXO anava molt fort i col·locat però Mihai Sârboiu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de AIMARTXO Francisco Cascabuey no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mihai Sârboiu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.