Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

puro nervio (775698) - Candơn (1602031) » 689313809: T68/R2

Copa 689313809 Información oficial sobre el partido 689313809 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

Luis Aragonés CF Alineación oficial del equipo 'Luis Aragonés CF' en el partido 1 - 2 Candơn Alineación oficial del equipo 'Candơn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luis Aragonés CF Alineación oficial del equipo 'Luis Aragonés CF' en el partido 2 - 0 Candơn Alineación oficial del equipo 'Candơn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luis Aragonés CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Narcís Portabella va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Guillermo Tarriño va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aragonés.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Aragonés Cornelio Osorez quasi va assolir l'empat al minut 34 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Aragonés per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Simeón Minzo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fayçal Chenik va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Simeón Minzo quasi empata el partit al minut 67, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Cornelio Osorez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simeón Minzo de Aragonés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Candơn

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Candón va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Baldomer Juncarol, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Candón el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Samuel Sánchez Saviñón va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 3 minuts, el Candón va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Arnau Rubis va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Candón van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Arnau Rubis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Fernán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, José Antoner de Candón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.