Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

powervalencia (119055) - Peña Fragatina Atletico (989990) » 689313787: T68/R2

Copa 689313787 Información oficial sobre el partido 689313787 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

powervalencia Alineación oficial del equipo 'powervalencia' en el partido 0 - 5 Peña Fragatina Atletico Alineación oficial del equipo 'Peña Fragatina Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
powervalencia Alineación oficial del equipo 'powervalencia' en el partido 0 - 5 Peña Fragatina Atletico Alineación oficial del equipo 'Peña Fragatina Atletico' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

powervalencia

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de powervalencia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nelson Abela va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nelson Abela de powervalencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Peña Fragatina Atletico

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Klavs Heinze va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, un xut de Zsolt Roszik des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Mehdi Raminfar va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ketu Penor va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Hilary Mura va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Fragatina.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Javier Ceta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Ceta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Hilary Mura de Fragatina va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Fragatina quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hilary Mura va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.