Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

USK_Elgoibar (1419254) - Gràcia H.C. (434064) » 689310649: T68/R2

Copa 689310649 Información oficial sobre el partido 689310649 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

USK_Elgoibar Alineación oficial del equipo 'USK_Elgoibar' en el partido 2 - 0 Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
USK_Elgoibar Alineación oficial del equipo 'USK_Elgoibar' en el partido 1 - 3 Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

USK_Elgoibar

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): USK_Elgoibar prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Viktor Németh va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de USK_Elgoibar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 84, Francesc Xavier Masriera va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El USK_Elgoibar va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Jaime Román va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): El USK_Elgoibar va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Andreas Opheim la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Wijit Samsee de USK_Elgoibar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gràcia H.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jiří Gabriel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Barry Coppenolle va deixar a Víctor Oliveros assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Danel Zutza quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Josef Schober quasi aconsegueix empatar per GHC al minut 63, però Răzvan Arvatu va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Florian Moulai va encarar al porter al 80, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Barry Coppenolle al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.