Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jmsanmar (1594729) - Imperivm FC (1596950) » 689310637: T68/R2

Copa 689310637 Información oficial sobre el partido 689310637 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

jmsanmar Alineación oficial del equipo 'jmsanmar' en el partido 1 - 4 Imperivm FC Alineación oficial del equipo 'Imperivm FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
jmsanmar Alineación oficial del equipo 'jmsanmar' en el partido 0 - 6 Imperivm FC Alineación oficial del equipo 'Imperivm FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jmsanmar

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): jmsanmar s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Enrique Ajenjo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Ernesto Estébanez Zarzalejos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Thomas Tomasulo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a jmsanmar, però el xut de Lino Barea va sortir bastant desviat.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Ernesto Estébanez Zarzalejos es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): jmsanmar van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Claes-Olof Stensson des de l'esquerra va sortir desviat.

Imperivm FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 33. L'anotador per Imperivm va ser Teo Real Godó, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfredo Parra sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Paco Leyva Prado que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): José Bandeira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 1 - 3 per a Imperivm.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 62 pels visitants. En Alfredo Parra va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): José Bandeira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sergio Martínez Ares, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Paco Leyva Prado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jmsanmar. La jugada d'estratègia del Imperivm per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Òscar Casas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Bandeira de Imperivm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.