Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zholk FC (1578390) - Atletico de Barajas (772465) » 689310624: T68/R2

Copa 689310624 Información oficial sobre el partido 689310624 en Hattrick

22.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 2

Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido 1 - 6 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido 1 - 3 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zholk FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Zholk van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Raúl Colina en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en David Macua López va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al 35, Raúl Colina hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Maro Fungueiriño. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Atletico de Barajas

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roxelio Rábade quedar desmarcat i marcar per a Barajas al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Tom Emmerling va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Fabián Malavé des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Barajas per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 36. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Hadi Welam. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aniol Rosales va augmentar l'avantatge de Barajas a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Roxelio Rábade de Barajas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Raffaele Pini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Florín, però la pilota va topar amb el travesser.