Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Pueblonuevo (1370186) - Athletic Frodo (993988) » 686684855: T68/J1/VII

Liga 686684855 Información oficial sobre el partido 686684855 en Hattrick

18.12.2021 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VII.996 (39032)

oceonos fc Alineación oficial del equipo 'oceonos fc' en el partido 0 - 1 Atlético Castaño FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Castaño FC' en el partido
0 - 1 Roberto Eguino (42')
oceonos fc Alineación oficial del equipo 'oceonos fc' en el partido 0 - 1 Atlético Castaño FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Castaño FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
oceonos fc Alineación oficial del equipo 'oceonos fc' en el partido 2 - 1 Atlético Castaño FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Castaño FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,2 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oceonos fc

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El oceonos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adán Prada la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El jugador de oceonos Josep Antoni Seva quasi va assolir l'empat al minut 67 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 77 minuts, en Fritz Heerdegen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Ricart va estar a punt d'empatar per a oceonos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mauro Ramos-Argüelles va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luigino Benzi de oceonos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Antoni Seva de oceonos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Castaño FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Antonio Pizarro va acabar en una passada genial cap al jugador de Atlético Roberto Eguino, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Joan Jordi Fiveller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atlético Roberto Eguino quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Iván Ribera Egea l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el Atlético estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rodrigo Turmo va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Iván Ribera Egea, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atlético va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Pizarro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Antonio Castellano de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.