Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apetinas FC (1578113) - R.C.D Xomelon (992728) » 686684707: T68/J6/VII

Liga 686684707 Información oficial sobre el partido 686684707 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.993 (39029)

SA LA LAGUNA Alineación oficial del equipo 'SA LA LAGUNA' en el partido 1 - 3 R.C.D Xomelon Alineación oficial del equipo 'R.C.D Xomelon' en el partido
0 - 1 Hassan Haleem (9')
0 - 2 Jari Ahti (43')
0 - 3 Filipe Recher (76')
Víctor Navàs (82') 1 - 3
SA LA LAGUNA Alineación oficial del equipo 'SA LA LAGUNA' en el partido 1 - 3 R.C.D Xomelon Alineación oficial del equipo 'R.C.D Xomelon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SA LA LAGUNA Alineación oficial del equipo 'SA LA LAGUNA' en el partido 1 - 4 R.C.D Xomelon Alineación oficial del equipo 'R.C.D Xomelon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SA LA LAGUNA

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Als 82 minuts, una gran jugada per l'esquerra de LAGUNA va acabar amb la pilota als peus de Víctor Navàs que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 42 minuts, en Paco Villafaña no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): LAGUNA va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ramón Ochoa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joan Lluís Pitarch va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Furundarena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Villafaña.

R.C.D Xomelon

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Xomelon va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Hassan Haleem va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jari Ahti de Xomelon va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Filipe Recher va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 0 - 3 per a Xomelon.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Hassan Haleem de Xomelon va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Filipe Recher al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Jari Ahti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Xomelon va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Gerrie Zuijderwijk quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aitame Velaostegui, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Attila Czira va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aitame Velaostegui va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nicolás Carrazzoni va superar els defenses rivals per velocitat al minut 73 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Attila Czira de Xomelon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.