Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kyaputen Tsubasa (1586866) - The Punishers (1432500) » 686683529: T68/J6/VII

Liga 686683529 Información oficial sobre el partido 686683529 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.972 (39008)

Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 3 - 1 Gols Team Alineación oficial del equipo 'Gols Team' en el partido
Miliano Puig Parias (9') 1 - 0
Edward Oprzędkiewicz (20') 2 - 0
Miliano Puig Parias (56') 3 - 0
3 - 1 Samuel Palermo (74')
Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 3 - 1 Gols Team Alineación oficial del equipo 'Gols Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 2 - 0 Gols Team Alineación oficial del equipo 'Gols Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kyaputen Tsubasa

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miliano Puig Parias, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gols. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Edward Oprzędkiewicz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kyaputen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 20.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Antón Noguera va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Miliano Puig Parias va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Kyaputen posava el marcador 3 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Antón Noguera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edward Oprzędkiewicz per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Pacheco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Edward Oprzędkiewicz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Gols Team

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Gols va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Samuel Palermo va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Gols van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Peter-Jan Stekelenburg no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Gols sortien al contraatac. La falta llançada per Fabian Lindemeier va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Gols, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Peter-Jan Stekelenburg va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, 僚平 (Ryohei) 三谷 (Mitani) va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.