Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Villavante (1338296) - Tarbos CF (1417023) » 686683515: T68/J2/VII

Liga 686683515 Información oficial sobre el partido 686683515 en Hattrick

25.12.2021 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VII.972 (39008)

C.D.Villavante Alineación oficial del equipo 'C.D.Villavante' en el partido 0 - 2 Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido
0 - 1 Matías Gabriel Aiello (41')
0 - 2 Matas Dzindzalėtas (89')
C.D.Villavante Alineación oficial del equipo 'C.D.Villavante' en el partido 0 - 2 Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D.Villavante Alineación oficial del equipo 'C.D.Villavante' en el partido 2 - 4 Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Villavante

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roberto Zaitegui! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Júlio Guimarães va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Everard Keyene va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Manel Abrisqueta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de C.D.Villavante Víctor 'Vitinho' Espina quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): C.D.Villavante van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 62 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Carlos Moro no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Pons de C.D.Villavante es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tarbos CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Matías Gabriel Aiello va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Matas Dzindzalėtas de Tarbos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Serhat Berk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Serhat Berk va rebre molts aplaudiments. Al minut 27 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tarbos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vasil Zanev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el Tarbos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Köbi Henneberger s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Serhat Berk va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dionys Dunnett de Tarbos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.