Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azucena FC (1582213) - montado de lomo Atlético (1336034) » 686683310: T68/J7/VII

Liga 686683310 Información oficial sobre el partido 686683310 en Hattrick

29.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VII.968 (39004)

Emenesci Alineación oficial del equipo 'Emenesci' en el partido 1 - 3 montado de lomo Atlético Alineación oficial del equipo 'montado de lomo Atlético' en el partido
Ignacio Ordorica (28') 1 - 0
1 - 1 Ivo Vandiest (83')
1 - 2 Gerard Lleal (87')
1 - 3 Ivo Vandiest (87')
Emenesci Alineación oficial del equipo 'Emenesci' en el partido 1 - 3 montado de lomo Atlético Alineación oficial del equipo 'montado de lomo Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Emenesci Alineación oficial del equipo 'Emenesci' en el partido 3 - 1 montado de lomo Atlético Alineación oficial del equipo 'montado de lomo Atlético' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emenesci

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Emenesci s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Ignacio Ordorica per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gregorio Argüelles va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Emenesci per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Ignacio Ordorica va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 34 podia haver acabat en gol, però Pau Arroyo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Orihuela va rematar alt.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ricardo Argenté per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pau Arroyo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bruno Turatto va marxar de Miran Miholič en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Emenesci van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Óscar Robledo quasi dona a Emenesci l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bruno Turatto s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

montado de lomo Atlético

Goles Goles

  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 83. L'anotador per Atlético va ser Ivo Vandiest, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Gerard Lleal va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Atlético, al minut 87. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ivo Vandiest, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlético que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aloisus Kulnik, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Gerard Lleal quasi aconsegueix empatar per Atlético al minut 35, però Quim Olivella va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt d'empatar al 55 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Porfírio Rodrigues que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miran Miholič.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivo Vandiest de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.