Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. La Factoría (1417699) - bembibre atl (312443) » 686682352: T68/J5/VII

Liga 686682352 Información oficial sobre el partido 686682352 en Hattrick

15.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / VII.951 (38987)

At. Aviación Alineación oficial del equipo 'At. Aviación' en el partido 1 - 1 Uasin Gishu FC Alineación oficial del equipo 'Uasin Gishu FC' en el partido
Ricardo Almario (20') 1 - 0
1 - 1 Jude Davies (29')
At. Aviación Alineación oficial del equipo 'At. Aviación' en el partido 1 - 1 Uasin Gishu FC Alineación oficial del equipo 'Uasin Gishu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Aviación Alineación oficial del equipo 'At. Aviación' en el partido 2 - 1 Uasin Gishu FC Alineación oficial del equipo 'Uasin Gishu FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Aviación

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Aviación va ser Ricardo Almario.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xuacu Vela! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ricardo Almario va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francisco José Ibañez Ibero va fer una magnífica centrada, però la rematada de Raúl Ponte va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Xuacu Vela, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anton Alexiev.

Uasin Gishu FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 29 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jude Davies de Uasin marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): José Vicente Díaz de la Serna va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Graziano Veridiani, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Víctor Font va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Uasin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Graziano Veridiani va desviar el xut final de Fidel Menéndez-Pidal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Cuéllar de Uasin es va guanyar la targeta groga merescudament.