Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. (1598541) - Lazy ones of Milladoiro (1587704) » 686681940: T68/J14/VII

Liga 686681940 Información oficial sobre el partido 686681940 en Hattrick

19.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VII.943 (38979)

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido 3 - 0 MAMDA FC Alineación oficial del equipo 'MAMDA FC' en el partido
Allal Marwani (23') 1 - 0
Rafael Yugueros (27') 2 - 0
Rafael Yugueros (51') 3 - 0
HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido 3 - 0 MAMDA FC Alineación oficial del equipo 'MAMDA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido 5 - 1 MAMDA FC Alineación oficial del equipo 'MAMDA FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): HERBALIFE, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de Allal Marwani per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): En Rafael Yugueros va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de HERBALIFE pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael Yugueros va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): HERBALIFE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dariusz Puch en un 1 contra 1 amb el porter Eloi Urgell, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Beniamin Dicher es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Valerio Onieva de HERBALIFE va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitín Quiñones de HERBALIFE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MAMDA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rafael Mauri va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco Torres, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Asen Antov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MAMDA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 290 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Valerio Retana va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Mauri va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Francisco Torres, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Miguel Ángel Guerforat de MAMDA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Montasell de MAMDA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.