Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Uñazo Parriba F. C. (1599382) - Batracios FC (1421770) » 686681933: T68/J13/VII

Liga 686681933 Información oficial sobre el partido 686681933 en Hattrick

12.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VII.943 (38979)

Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido 1 - 0 Sant Joan Despi F.C Alineación oficial del equipo 'Sant Joan Despi F.C' en el partido
Mario Gaytán (80') 1 - 0
Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido 1 - 0 Sant Joan Despi F.C Alineación oficial del equipo 'Sant Joan Despi F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido 1 - 1 Sant Joan Despi F.C Alineación oficial del equipo 'Sant Joan Despi F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,5 % 30,9 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo de Entrevías

Goles Goles

  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Entrevias contenien la respiració mentre en Mario Gaytán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Entrevias van sortir al contraatac al minut 34, però David Parra Salcedo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Gaytán.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Loïs Parramon de Entrevias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82 del partit, Mario Gaytán de l'equip Entrevias, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Sant Joan Despi F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Despi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Saúl Obieta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Despi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Fresneda va desviar el xut final de Rafael Sierra Morales després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Carlos Saúl Obieta de Despi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Robledo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Nahuel Guardamino, als 49 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Pedro Fresneda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rafael García de la Lama no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Paco Robledo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pedro Fresneda va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Carlos Saúl Obieta des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Nahuel Guardamino de Despi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.