Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TENERIFE C.D. (439689) - Familia Manquita (1457748) » 686681573: T68/J7/VII

Liga 686681573 Información oficial sobre el partido 686681573 en Hattrick

29.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VII.937 (38973)

Yuyito F.C. Alineación oficial del equipo 'Yuyito F.C.' en el partido 5 - 4 UD Géminis Alineación oficial del equipo 'UD Géminis' en el partido
0 - 1 Mauro Ternero (5')
Joan Moret (18') 1 - 1
Félix Ortiz de Galisteo (21') 2 - 1
2 - 2 Teodòr Manresa (29')
István Ráthonyi (64') 2 - 3
Patrik Grzesiński (76') 3 - 3
3 - 4 Mauro Ternero (77')
Patrik Grzesiński (78') 4 - 4
Patrik Grzesiński (80') 5 - 4
Yuyito F.C. Alineación oficial del equipo 'Yuyito F.C.' en el partido 5 - 4 UD Géminis Alineación oficial del equipo 'UD Géminis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Yuyito F.C. Alineación oficial del equipo 'Yuyito F.C.' en el partido 4 - 0 UD Géminis Alineación oficial del equipo 'UD Géminis' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yuyito F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 18, en István Ráthonyi la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Joan Moret que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Corria el minut 21, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Yuyito s'avançava en el marcador després que en Félix Ortiz de Galisteo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 125 Minuto 64 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de István Ráthonyi va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 3 al minut 64.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Patrik Grzesiński va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Yuyito equilibrava la balança al minut 78. En Patrik Grzesiński, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Patrik Grzesiński, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Yuyito se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Yuyito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Gontard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Félix Ortiz de Galisteo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En István Ráthonyi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 7, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Félix Ortiz de Galisteo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Félix Ortiz de Galisteo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Adrian Tyrała gairebé va marcar per a Yuyito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

UD Géminis

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Géminis el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mauro Ternero va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 29 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Teodòr Manresa.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Géminis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Mauro Ternero.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Conchares.