Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kriatura (1459023) - Purongo (313805) » 686680245: T68/J11/VII

Liga 686680245 Información oficial sobre el partido 686680245 en Hattrick

26.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VII.913 (38949)

Rockos Team Alineación oficial del equipo 'Rockos Team' en el partido 0 - 2 Buenavista Alineación oficial del equipo 'Buenavista' en el partido
0 - 1 Oldřich Paseka (23')
0 - 2 Cristiano Schembari (86')
Rockos Team Alineación oficial del equipo 'Rockos Team' en el partido 0 - 2 Buenavista Alineación oficial del equipo 'Buenavista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rockos Team Alineación oficial del equipo 'Rockos Team' en el partido 2 - 0 Buenavista Alineación oficial del equipo 'Buenavista' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rockos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Şerban Chenaru va estar a punt d'empatar per a Rockos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Albert Josep Lafulla va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Damián Ajofrín quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Rockos Fernando Martínez Sáinz quasi va assolir l'empat al minut 85 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pedro Rivero Martín va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 88 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Buenavista

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Buenavista va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Matias Rein, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oldřich Paseka que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Cristiano Schembari va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Buenavista i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Campoamor va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Buenavista, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Robert Chimu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Buenavista van sortir al contraatac al minut 52, però Bjarne Ingerslev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Hernán Peñalver, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Hernán Peñalver va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 241 Minuto 92 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Buenavista va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hernán Peñalver, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristiano Schembari de Buenavista va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Tatti de Buenavista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Chimu de Buenavista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Cristiano Schembari va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Francesco Tatti de Buenavista per doble groga al minut 90.