Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Deportiva Diamond (1369708) - Navanes FC (773479) » 686678841: T68/J10/VII

Liga 686678841 Información oficial sobre el partido 686678841 en Hattrick

19.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / VII.888 (38924)

Kiko F.C.U. Alineación oficial del equipo 'Kiko F.C.U.' en el partido 1 - 1 Tenderete CF Alineación oficial del equipo 'Tenderete CF' en el partido
Guy Delamare (29') 1 - 0
1 - 1 Estanislau Viana do Bolo (62')
Kiko F.C.U. Alineación oficial del equipo 'Kiko F.C.U.' en el partido 1 - 1 Tenderete CF Alineación oficial del equipo 'Tenderete CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kiko F.C.U. Alineación oficial del equipo 'Kiko F.C.U.' en el partido 2 - 1 Tenderete CF Alineación oficial del equipo 'Tenderete CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiko F.C.U.

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guy Delamare, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Valerio Cossisoglu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.U..
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafa Alcañiz Gimeno va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Rafael Almario va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.U. van sortir al contraatac al minut 31, però Guy Delamare va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Rafa Alcañiz Gimeno gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Almario va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Almario al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bernardo Basalo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Giovanni Porcelli gairebé va marcar per a F.C.U. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Valerio Cossisoglu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): F.C.U. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Bernardo Basalo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tenderete CF

Goles Goles

  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): L'entrenador de Tenderete es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Estanislau Viana do Bolo era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan David Cerdó va fer una jugada per la banda esquerra, però Christian Guachamín va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tenderete que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Robustiano Chapas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Cerdó de Tenderete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Ignacio Tolosán de Tenderete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ignacio Tolosán de Tenderete es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.