Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VigoAntifa CF (438055) - Jai Alaia (309270) » 686678522: T68/J14/VII

Liga 686678522 Información oficial sobre el partido 686678522 en Hattrick

19.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VII.882 (38918)

El Barrilito Alineación oficial del equipo 'El Barrilito' en el partido 1 - 2 Jai Alaia Alineación oficial del equipo 'Jai Alaia' en el partido
0 - 1 Francesco Marra (10')
Jorge Pérez (22') 1 - 1
1 - 2 Eyüphan Savgat (34')
El Barrilito Alineación oficial del equipo 'El Barrilito' en el partido 1 - 2 Jai Alaia Alineación oficial del equipo 'Jai Alaia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Barrilito Alineación oficial del equipo 'El Barrilito' en el partido 0 - 4 Jai Alaia Alineación oficial del equipo 'Jai Alaia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Barrilito

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 22 minuts, Jorge Pérez va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Félix Frías, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Umberto Dascoli va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barrilito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Gassol de Barrilito es va guanyar la targeta groga merescudament.

Jai Alaia

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Alaia va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 10. Francesco Marra va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Alaia es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Eyüphan Savgat es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Eyüphan Savgat de Alaia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ivica Merhar va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Joan Chisvert va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.