Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nunutu (1578489) - Gran Canaria Sport (440816) » 686676804: T68/J4/VII

Liga 686676804 Información oficial sobre el partido 686676804 en Hattrick

08.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VII.852 (38888)

Linces FC Alineación oficial del equipo 'Linces FC' en el partido 1 - 0 RCDF Caranchoa Juniors Alineación oficial del equipo 'RCDF Caranchoa Juniors' en el partido
Hernán Hernández (68') 1 - 0
Linces FC Alineación oficial del equipo 'Linces FC' en el partido 1 - 0 RCDF Caranchoa Juniors Alineación oficial del equipo 'RCDF Caranchoa Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Linces FC Alineación oficial del equipo 'Linces FC' en el partido 2 - 1 RCDF Caranchoa Juniors Alineación oficial del equipo 'RCDF Caranchoa Juniors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linces FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador Hernán Hernández de Linces, després de 68 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pau Sastrón de Linces va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Imanol Ponce de León que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Al minut 27, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Manel Gandia del Linces ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Manel Gandia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Linces se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Ricardo Desgurb gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Walter Machado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricardo Desgurb es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hilario Aliart de Linces es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

RCDF Caranchoa Juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Caranchoa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Sergi Rieradevall va quedar-se sol davant el porter Ziti Antxoberri, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Selmo Guilla va estar a punt de posar per davant a Caranchoa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ziti Antxoberri va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Sergi Rieradevall va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ziti Antxoberri va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Manuel Chopieta de Caranchoa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.