Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

karcelona (309568) - CD Boquiñeniiiii (1601174) » 686675858: T68/J6/VII

Liga 686675858 Información oficial sobre el partido 686675858 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.835 (38871)

PepinilloBalompié Alineación oficial del equipo 'PepinilloBalompié' en el partido 4 - 1 CD Boquiñeniiiii Alineación oficial del equipo 'CD Boquiñeniiiii' en el partido
Tronje Unsöld (6') 1 - 0
Luis Eleizalde (35') 2 - 0
2 - 1 Xavier Galiana (36')
Diego Vizcaino (67') 3 - 1
Mauricio Pontedeva (83') 4 - 1
PepinilloBalompié Alineación oficial del equipo 'PepinilloBalompié' en el partido 4 - 1 CD Boquiñeniiiii Alineación oficial del equipo 'CD Boquiñeniiiii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PepinilloBalompié Alineación oficial del equipo 'PepinilloBalompié' en el partido 2 - 1 CD Boquiñeniiiii Alineación oficial del equipo 'CD Boquiñeniiiii' en el partido
Tiene suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PepinilloBalompié

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): PepinilloBalompié s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Tronje Unsöld per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): PepinilloBalompié va aconseguir el 2 - 0 quan Luis Eleizalde va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Tronje Unsöld va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de PepinilloBalompié, Diego Vizcaino, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PepinilloBalompié a 4 - 1. Mauricio Pontedeva va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Fernando Ascarrunz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Dieter Belleter va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Fernando Ascarrunz gairebé va marcar per a PepinilloBalompié des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Tronje Unsöld gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dieter Belleter va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PepinilloBalompié a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tronje Unsöld va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

CD Boquiñeniiiii

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PepinilloBalompié. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Xavier Galiana la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Boquiñeniiiii es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gérald Leclair va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Juan Luis Macedonio Jiménez aquest no va estar a l'altura.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Juan Luis Macedonio Jiménez sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Alfonso Claver va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Asen Dikov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Sergio Azoca quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Asen Dikov va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Abdallah Guerrouj no va ser aprofitada per en Sergio Azoca que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Lambert de Boquiñeniiiii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Luis Macedonio Jiménez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pishtar Palaj de Boquiñeniiiii amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.