Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Náufragos del Horizon (991866) - Cultural Leonessa 2 (1420449) » 686675128: T68/J5/VII

Liga 686675128 Información oficial sobre el partido 686675128 en Hattrick

15.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / VII.822 (38858)

Roque Nublo C.F. Alineación oficial del equipo 'Roque Nublo C.F.' en el partido 1 - 1 Pasteam Alineación oficial del equipo 'Pasteam' en el partido
Luis Urzáiz (4') 1 - 0
1 - 1 Luis Miguel Amorós (81')
Roque Nublo C.F. Alineación oficial del equipo 'Roque Nublo C.F.' en el partido 1 - 1 Pasteam Alineación oficial del equipo 'Pasteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Roque Nublo C.F. Alineación oficial del equipo 'Roque Nublo C.F.' en el partido 2 - 1 Pasteam Alineación oficial del equipo 'Pasteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roque Nublo C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Luis Urzáiz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ROQ es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 32 podia haver acabat en gol, però Jorge Cabrero va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leònides Payrot per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Cabrero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, José Ángel Guijo de ROQ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pasteam

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ROQ. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Miguel Amorós la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pasteam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Pablo Álvarez Sánchez en un penal llençat per en Óscar Radigales va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Óscar Radigales va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Pasteam van sortir al contraatac al minut 35, però Alonso Obando va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Luis Salas Tovar sol davant la porteria al minut 47, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Enrique Rizo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Luis Miguel Amorós estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Pasteam creava perill des de la dreta al minut 71, però en Pablo Álvarez Sánchez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alonso Obando desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Ernesto Pérez Peña va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.