Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA Esgueba (1462101) - spartaunrayo (1460334) » 686674430: T68/J13/VII

Liga 686674430 Información oficial sobre el partido 686674430 en Hattrick

12.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VII.809 (38845)

MACO's Boys FC Alineación oficial del equipo 'MACO's Boys FC' en el partido 4 - 1 Rápido de Villaverde Alineación oficial del equipo 'Rápido de Villaverde' en el partido
Olio Errikondo (14') 1 - 0
1 - 1 Álvaro Campion (39')
2 - 1 Deivo Cebericha (62')
Ştefan Gherasă (80') 3 - 1
Olio Errikondo (89') 4 - 1
MACO's Boys FC Alineación oficial del equipo 'MACO's Boys FC' en el partido 4 - 1 Rápido de Villaverde Alineación oficial del equipo 'Rápido de Villaverde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MACO's Boys FC Alineación oficial del equipo 'MACO's Boys FC' en el partido 5 - 0 Rápido de Villaverde Alineación oficial del equipo 'Rápido de Villaverde' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MACO's Boys FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Olio Errikondo de MACOs aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de MACOs a 3 - 1. Ştefan Gherasă va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Olio Errikondo va augmentar la diferència de MACOs a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Feliciano Loroño gairebé va marcar per a MACOs des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de MACOs la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amador Amaral Fernandes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Aren Bey va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MACOs se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Kamran Honarmand del MACOs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Olio Errikondo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Erramos Gardoki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kamran Honarmand per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Erramos Gardoki va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Rápido de Villaverde

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Álvaro Campion, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 125 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 1 el va marcar Deivo Cebericha a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Pedro Ruiz Moreno va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Villaverde van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 75 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pedro Ruiz Moreno, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Pedro Ruiz Moreno, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Alberto Sayavera de Villaverde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.