Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA Esgueba (1462101) - Caja Duero España (485910) » 686674415: T68/J8/VII

Liga 686674415 Información oficial sobre el partido 686674415 en Hattrick

05.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VII.809 (38845)

MACO's Boys FC Alineación oficial del equipo 'MACO's Boys FC' en el partido 2 - 3 Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido
0 - 1 Manuel Vera (18')
0 - 2 Alessandro Orsi (34')
0 - 3 Miguel Corsavi (35')
1 - 3 Juan Cebrián (56')
Fermín Hermosilla (64') 2 - 3
MACO's Boys FC Alineación oficial del equipo 'MACO's Boys FC' en el partido 2 - 3 Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MACO's Boys FC Alineación oficial del equipo 'MACO's Boys FC' en el partido 0 - 3 Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MACO's Boys FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 64 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Fermín Hermosilla, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el MACOs a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Jędrzej Goździewski de MACOs va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Symeon Dziliński va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Olio Errikondo va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): MACOs va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Mendaur Iragarai no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): MACOs van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Amador Amaral Fernandes des de l'esquerra va sortir desviat.

Caja Duero España

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Manuel Vera va posar els visitants España per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, España va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alessandro Orsi.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Miguel Corsavi de España va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 125 Minuto 56 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Juan Cebrián, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 3 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de España va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Julián Momediano va sortir per sobre el travesser.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Julián Momediano va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 36, i va passar la pilota a Josep Antoni Claramunt, però aquest no va encertar a marcar.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ramón Bestué de España va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Julián Momediano, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Julián Momediano va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Pastor de España va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.