Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esto es una mierda (800650) - SKRO Tonic FC (1584217) » 686671125: T68/J13/VII

Liga 686671125 Información oficial sobre el partido 686671125 en Hattrick

12.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VII.750 (38786)

esto es una mierda Alineación oficial del equipo 'esto es una mierda' en el partido 1 - 1 SKRO Tonic FC Alineación oficial del equipo 'SKRO Tonic FC' en el partido
Gerard Ludwa (27') 1 - 0
1 - 1 Alberto Merlini (76')
esto es una mierda Alineación oficial del equipo 'esto es una mierda' en el partido 1 - 1 SKRO Tonic FC Alineación oficial del equipo 'SKRO Tonic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
esto es una mierda Alineación oficial del equipo 'esto es una mierda' en el partido 0 - 1 SKRO Tonic FC Alineación oficial del equipo 'SKRO Tonic FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esto es una mierda

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Gerard Ludwa al minut 27, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al mierda i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): mierda va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Gerard Ludwa va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mierda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lionel Da Silva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): mierda van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Miguel Rastrilla no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antoni Plujà de mierda es va guanyar la targeta groga merescudament.

SKRO Tonic FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en José Guercolata la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alberto Merlini que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jesús Vázquez al minut 19 semblava entrar, però Alejandro Solorzano va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Adalrich Heimbeck va estar a punt de posar per davant a Tonic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Solorzano va impedir un gol cantat.
  • 264 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Passat el minut 42 de partit, Tonic va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Jesús Vázquez, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 274 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Al minut 82, Jesús Vázquez de Tonic va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Morales de Tonic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo Garabalde de Tonic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.