Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dep merlo 1965 (1420510) - perros Máximos (434427) » 686670477: T68/J4/VII

Liga 686670477 Información oficial sobre el partido 686670477 en Hattrick

08.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VII.739 (38775)

Luisardo's Team Alineación oficial del equipo 'Luisardo's Team' en el partido 3 - 1 Hoth Alineación oficial del equipo 'Hoth' en el partido
Dalmiro Orxeira (21') 1 - 0
1 - 1 Eloy Velasco de Pablo (33')
Pavel Brigadnov (64') 2 - 1
Nedo Serafin (71') 3 - 1
Luisardo's Team Alineación oficial del equipo 'Luisardo's Team' en el partido 3 - 1 Hoth Alineación oficial del equipo 'Hoth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Luisardo's Team Alineación oficial del equipo 'Luisardo's Team' en el partido 8 - 0 Hoth Alineación oficial del equipo 'Hoth' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luisardo's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Dalmiro Orxeira va donar a Luisardos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Corria el minut 64 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pavel Brigadnov, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Luisardos i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 71 minuts de joc. Mentre en Nedo Serafin el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Daniel Nicolás Balducci de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ekin Kami. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gioacchino Teso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gioacchino Teso va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Nedo Serafin del Luisardos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Luisardos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Abdulla Fathy va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Nicolás Balducci.

Hoth

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Eloy Velasco de Pablo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Hoth, al minut 33. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): José Gutiérrez de Celis va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Luis Cana Galindo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Peñaranda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 206 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 50 minuts de joc, Carlos Peñaranda semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.