Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XOTAPE FC (798689) - fc Sevilla (1372289) » 686669594: T68/J8/VII

Liga 686669594 Información oficial sobre el partido 686669594 en Hattrick

05.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VII.723 (38759)

La cala Alineación oficial del equipo 'La cala' en el partido 2 - 1 the most whanted Alineación oficial del equipo 'the most whanted' en el partido
0 - 1 Stephen Dict (48')
Jorge Carlos Omeya (50') 1 - 1
Joaquín Feo (61') 2 - 1
La cala Alineación oficial del equipo 'La cala' en el partido 2 - 1 the most whanted Alineación oficial del equipo 'the most whanted' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La cala Alineación oficial del equipo 'La cala' en el partido 4 - 1 the most whanted Alineación oficial del equipo 'the most whanted' en el partido
Tiene mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La cala

Goles Goles

  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Jorge Carlos Omeya s'emportà una gran ovació del públic local al minut 50, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Passats 61 minuts, Joaquín Feo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. cala es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Leandro Alba va intentar anar-se'n per velocitat al minut 24 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Méndez Seco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Carlos Omeya, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

the most whanted

Goles Goles

  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): whanted va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Stephen Dict va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Stephen Dict va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Pep Mussons, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Manuel Burghagen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pep Mussons. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 76 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Enrique Nadal Amador va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Stephen Dict va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Noel Freijomil va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eulogi Arrotxa de whanted va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.