Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Discípulos de Hypatia (311350) - The Pajis Theam (1591986) » 686668510: T68/J3/VII

Liga 686668510 Información oficial sobre el partido 686668510 en Hattrick

01.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / VII.704 (38740)

Los Discípulos de Hypatia Alineación oficial del equipo 'Los Discípulos de Hypatia' en el partido 0 - 0 The Pajis Theam Alineación oficial del equipo 'The Pajis Theam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Discípulos de Hypatia Alineación oficial del equipo 'Los Discípulos de Hypatia' en el partido 2 - 0 The Pajis Theam Alineación oficial del equipo 'The Pajis Theam' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Discípulos de Hypatia

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Discípulos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adolfo Crespi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José María Barbarán.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adolfo Crespi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Tiburcio Herrasti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Discípulos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ramón María Martínez Sáenz en un 1 contra 1 amb el porter José María Barbarán, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Discípulos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Albert Morell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 69 minuts de joc, Albert Morell semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Discípulos va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Jorge Moreno-Calvo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Discípulos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan Jorge Moreno-Calvo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 290 Minuto 80 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en José Ignacio Pedraza era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 80. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

The Pajis Theam

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teo Baroni de Pajis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.