Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético El Aaiún (776176) - Can Collons de Dalt (1417865) » 686666104: T68/J4/VII

Liga 686666104 Información oficial sobre el partido 686666104 en Hattrick

08.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VII.661 (38697)

Pompiers FC Alineación oficial del equipo 'Pompiers FC' en el partido 0 - 5 Can Collons de Dalt Alineación oficial del equipo 'Can Collons de Dalt' en el partido
0 - 1 Bienvenido Peiró Amo (23')
0 - 2 Stephen Peters (74')
0 - 3 Salva Gualsoro (78')
0 - 4 Stephen Peters (84')
0 - 5 Stephen Peters (86')
Pompiers FC Alineación oficial del equipo 'Pompiers FC' en el partido 0 - 5 Can Collons de Dalt Alineación oficial del equipo 'Can Collons de Dalt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pompiers FC Alineación oficial del equipo 'Pompiers FC' en el partido 1 - 7 Can Collons de Dalt Alineación oficial del equipo 'Can Collons de Dalt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pompiers FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pompiers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcos Abelló va sortir per sobre el travesser.

Can Collons de Dalt

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Bienvenido Peiró Amo va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Enrique Altozano va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 74 de joc. Stephen Peters es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Salva Gualsoro va augmentar l'avantatge de Collons a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Collons va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Stephen Peters, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 4.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Stephen Peters de Collons va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Stephen Peters de Collons, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lis Gjondedaj ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Bienvenido Peiró Amo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jörg Peter Bussigel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Darío Munguía va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stephen Peters de Collons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.