Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciiudad de Lepe (776301) - Peñafría Fútbol Club (1579312) » 686666014: T68/J9/VII

Liga 686666014 Información oficial sobre el partido 686666014 en Hattrick

12.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VII.659 (38695)

Isla Buena F.C. Alineación oficial del equipo 'Isla Buena F.C.' en el partido 2 - 0 Reforma FC Alineación oficial del equipo 'Reforma FC' en el partido
Rafael Rodríguez Marín (6') 1 - 0
Artur Cebrià (32') 2 - 0
Isla Buena F.C. Alineación oficial del equipo 'Isla Buena F.C.' en el partido 2 - 0 Reforma FC Alineación oficial del equipo 'Reforma FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Isla Buena F.C. Alineación oficial del equipo 'Isla Buena F.C.' en el partido 3 - 1 Reforma FC Alineación oficial del equipo 'Reforma FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isla Buena F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Mihai Coiculescu va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Rafael Rodríguez Marín va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Buena posava el marcador 1 a 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Buena va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Artur Cebrià progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Rafael Rodríguez Marín de Buena gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Artur Cebrià, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El jugador local Germán Echeberri per poc que no incrementa el marcador al minut 91. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però John Bosworth va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bittor Iarmendi de Buena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Reforma FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pablo Gainzar va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pablo Gainzar va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pol Antich va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reforma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Churruca, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Virgilio Dalmau de Reforma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Seguís Olmedo Bazán de Reforma va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.