Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Devil c.f. (1371039) - Crisium (794342) » 686665680: T68/J9/VII

Liga 686665680 Información oficial sobre el partido 686665680 en Hattrick

12.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VII.653 (38689)

The Devil c.f. Alineación oficial del equipo 'The Devil c.f.' en el partido 3 - 3 Cats FC Alineación oficial del equipo 'Cats FC' en el partido
David Arnal (3') 1 - 0
1 - 1 Dionís Ruiz Mejía (8')
1 - 2 Ouweis Rabah Fayzi (14')
Juan Estellés (69') 2 - 2
2 - 3 Dionís Ruiz Mejía (78')
Geroni Castellar (82') 3 - 3
The Devil c.f. Alineación oficial del equipo 'The Devil c.f.' en el partido 3 - 3 Cats FC Alineación oficial del equipo 'Cats FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Devil c.f. Alineación oficial del equipo 'The Devil c.f.' en el partido 4 - 1 Cats FC Alineación oficial del equipo 'Cats FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Devil c.f.

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Juan Estellés encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en David Arnal només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Estellés va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 69, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Devil, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Devil una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Geroni Castellar, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alfonso Fernández Roces va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alfonso Fernández Roces va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Juan Estellés va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Juan Estellés va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Igor Bieńko va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Devil per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Igor Bieńko va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Bieńko de Devil es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Cats FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 8 minuts Dionís Ruiz Mejía va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Bieito Cudeiro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cats, Ouweis Rabah Fayzi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dionís Ruiz Mejía que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Cats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cats va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Enol Jiménez Cacho, però el porter rival va fer una gran aturada.