Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doby fc (1416276) - Los zombis futbol club (1458959) » 686663508: T68/J12/VII

Liga 686663508 Información oficial sobre el partido 686663508 en Hattrick

05.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VII.614 (38650)

Menos es Mas Alineación oficial del equipo 'Menos es Mas' en el partido 3 - 0 cd amorebieta cd Alineación oficial del equipo 'cd amorebieta cd' en el partido
Óscar Gordón (31') 1 - 0
Raül Olives (42') 2 - 0
Aleix Biada (57') 3 - 0
Menos es Mas Alineación oficial del equipo 'Menos es Mas' en el partido 3 - 0 cd amorebieta cd Alineación oficial del equipo 'cd amorebieta cd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Menos es Mas Alineación oficial del equipo 'Menos es Mas' en el partido 2 - 1 cd amorebieta cd Alineación oficial del equipo 'cd amorebieta cd' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menos es Mas

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Óscar Gordón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Raül Olives de Menos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Menos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aleix Biada des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Óscar Gordón per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonio Marina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fernando Carralón va fer al minut 66 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Blas Días de Arcaya, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Menos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eleazar Shevchenko va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Ciutadella de Menos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

cd amorebieta cd

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Ramón Urueña de amorebieta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): amorebieta va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alfonso Villaoz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 64, quan un error defensiu va deixar Honorio Pérez Bueno completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Miguel Noboa la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de amorebieta havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): amorebieta van seguir progressant per la banda dreta. Abdeljami Baëchiri va tenir la seva oportunitat al minut 69, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del amorebieta va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ricard Càlichs no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Urueña de amorebieta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.