Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Greendale HB (796012) - güeria city fc (1585488) » 686660831: T68/J1/VII

Liga 686660831 Información oficial sobre el partido 686660831 en Hattrick

18.12.2021 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VII.567 (38603)

filiaAL DEL GUESCA Alineación oficial del equipo 'filiaAL DEL GUESCA' en el partido 1 - 1 athaletico acasuso Alineación oficial del equipo 'athaletico acasuso' en el partido
César Insaurbe (14') 1 - 0
1 - 1 Julio Erloeta (57')
filiaAL DEL GUESCA Alineación oficial del equipo 'filiaAL DEL GUESCA' en el partido 1 - 1 athaletico acasuso Alineación oficial del equipo 'athaletico acasuso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
filiaAL DEL GUESCA Alineación oficial del equipo 'filiaAL DEL GUESCA' en el partido 2 - 1 athaletico acasuso Alineación oficial del equipo 'athaletico acasuso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

filiaAL DEL GUESCA

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en César Insaurbe, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Reinaldo Fontecoba, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reinaldo Fontecoba.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Filemón Ameixeenda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

athaletico acasuso

Goles Goles

  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Julio Erloeta per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ponç Munill al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Julio Erloeta va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ernesto Candas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Roberto Lanus García va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Odol Xamar de athaletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.