Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD. Lomasol (118296) - FC BARDERA (1437091) » 686660210: T68/J14/VII

Liga 686660210 Información oficial sobre el partido 686660210 en Hattrick

19.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VII.555 (38591)

loskiss Alineación oficial del equipo 'loskiss' en el partido 3 - 1 Icnos Alineación oficial del equipo 'Icnos' en el partido
Nicola Menzani (12') 1 - 0
1 - 1 Reidar Herlius (19')
Ricardo Saura Mora (36') 2 - 1
Severo González Párraga (82') 3 - 1
loskiss Alineación oficial del equipo 'loskiss' en el partido 3 - 1 Icnos Alineación oficial del equipo 'Icnos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
loskiss Alineación oficial del equipo 'loskiss' en el partido 2 - 2 Icnos Alineación oficial del equipo 'Icnos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loskiss

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): loskiss va agafar avantatge al minut 12 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Nicola Menzani fent així el 1 - 0.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): loskiss va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Ricardo Saura Mora, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): loskiss va aconseguir el 3 - 1 quan Severo González Párraga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, René Stolzen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ricardo Saura Mora va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): loskiss va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Nicola Menzani va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Nicola Menzani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francisco Lagunilla de loskiss va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Icnos. La jugada d'estratègia del loskiss per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ricardo Saura Mora va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Máté Nádas.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Severo González Párraga de loskiss es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola Menzani de loskiss amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Icnos

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Reidar Herlius va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Reidar Herlius va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Medir Montanya, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Reidar Herlius va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.