Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betis Balompié (493379) - Flecha Verde (121928) » 686658835: T68/J6/VII

Liga 686658835 Información oficial sobre el partido 686658835 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.531 (38567)

Móstoles City Alineación oficial del equipo 'Móstoles City' en el partido 1 - 2 Flecha Verde Alineación oficial del equipo 'Flecha Verde' en el partido
Casiano Rodríguez Castelao (25') 1 - 0
1 - 1 Pēteris Puķe (50')
1 - 2 Davide Luigi Tedoldi (89')
Móstoles City Alineación oficial del equipo 'Móstoles City' en el partido 1 - 2 Flecha Verde Alineación oficial del equipo 'Flecha Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Móstoles City Alineación oficial del equipo 'Móstoles City' en el partido 1 - 4 Flecha Verde Alineación oficial del equipo 'Flecha Verde' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoles City

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Casiano Rodríguez Castelao, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. City es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Hedilla de City va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Felipe Unzaga es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adalberto Cabex va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marcos Goenechea va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Casiano Rodríguez Castelao de City va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Felipe Unzaga que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Unzaga de City va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Flecha Verde

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pēteris Puķe que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Flecha eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 89, Davide Luigi Tedoldi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Will Williamson va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Pēteris Puķe va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Artemi Fraguas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pēteris Puķe que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Crispiniano Rufín de Flecha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Crispiniano Rufín de Flecha es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 52.