Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GreenDrake (314835) - Fútbol Base Manubles 2 (440405) » 686657842: T68/J10/VII

Liga 686657842 Información oficial sobre el partido 686657842 en Hattrick

19.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / VII.513 (38549)

C.D Malaga Alineación oficial del equipo 'C.D Malaga' en el partido 2 - 2 EJ Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'EJ Fútbol Club' en el partido
Ángel Mesa (37') 1 - 0
1 - 1 Mauro Orozco León (39')
Joaquín García (40') 2 - 1
2 - 2 Jaume Gombau (90')
C.D Malaga Alineación oficial del equipo 'C.D Malaga' en el partido 2 - 2 EJ Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'EJ Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D Malaga Alineación oficial del equipo 'C.D Malaga' en el partido 3 - 2 EJ Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'EJ Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,2 % 19,8 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Malaga

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Ángel Mesa va donar a Malaga un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Malaga va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 40 Joaquín García va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joaquín García de Malaga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Xavier Robert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Primitivo Inzaurdiaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Rafel Botigué, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Fakhruddin Hussain de Malaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fakhruddin Hussain va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Malaga va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

EJ Fútbol Club

Goles Goles

  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Mauro Orozco León van servir per superar a l'últim defensor, en Gabriel Tarín. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Fútbol cantant "Mauro Orozco León selecció!"
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Jaume Gombau va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fútbol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Griño, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Francisco Ataz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alfonso Ponte va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Ángel Rubio Marín quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fútbol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Ángel Rubio Marín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): El jugador visitant José Griño va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 74 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Ataz.