Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SQUIRREL-TEAM (438948) - U. E. Almogàvers (31022) » 686657080: T68/J1/VII

Liga 686657080 Información oficial sobre el partido 686657080 en Hattrick

18.12.2021 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VII.500 (38536)

Inusual Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Inusual Club de Futbol' en el partido 3 - 0 Penya Tocatunou Alineación oficial del equipo 'Penya Tocatunou' en el partido
José Murga (10') 1 - 0
Dinu Codiţoiu (36') 2 - 0
David Abizanda (83') 3 - 0
Inusual Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Inusual Club de Futbol' en el partido 3 - 0 Penya Tocatunou Alineación oficial del equipo 'Penya Tocatunou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inusual Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Inusual Club de Futbol' en el partido 2 - 1 Penya Tocatunou Alineación oficial del equipo 'Penya Tocatunou' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inusual Club de Futbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Inusual va posar-se per davant 1 - 0 al minut 10, quan José Murga va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Agustín Felices entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Inusual, un peu providencial d'en Dinu Codiţoiu va situar el 2-0 al panell digital.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): En Samuel Lecumberri va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on David Abizanda la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Pablo Revenga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vador Tellosa per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Cana Galindo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Inusual ho intentava per la dreta per mitjà de Vador Tellosa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, José Pellón de Inusual va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Pellón va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Inusual va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Penya Tocatunou

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Jordi Carbó va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tocatunou va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jordi Carbó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Bernardo Canredondo quasi marca en una jugada assajada de córner que Pepe Luis Balenciaga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeroni Vilaspana.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pepe Luis Balenciaga de Tocatunou es va guanyar la targeta groga merescudament.