Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Legendarios FC (796772) - Wifi FC (1589359) » 686656442: T68/J10/VII

Liga 686656442 Información oficial sobre el partido 686656442 en Hattrick

19.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / VII.488 (38524)

Los Legendarios FC Alineación oficial del equipo 'Los Legendarios FC' en el partido 3 - 0 Wifi FC Alineación oficial del equipo 'Wifi FC' en el partido
Manuel Pino Mata (20') 1 - 0
Herbert Krauss (26') 2 - 0
Hunor Rácz (58') 3 - 0
Los Legendarios FC Alineación oficial del equipo 'Los Legendarios FC' en el partido 3 - 0 Wifi FC Alineación oficial del equipo 'Wifi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Legendarios FC Alineación oficial del equipo 'Los Legendarios FC' en el partido 3 - 0 Wifi FC Alineación oficial del equipo 'Wifi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Legendarios FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Manuel Pino Mata, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Legendarios es posava per davant!
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Legendarios va augmentar la diferència quan Herbert Krauss no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Hunor Rácz de Legendarios va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manuel Pino Mata va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jimeno Charino va marxar de Tesifonte Vinambres en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Legendarios van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Legendarios ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel Pino Mata, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Hugo Michelet va deixar a Tesifonte Vinambres assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kristian Schmoelzer de Legendarios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paco Martínez Sánchez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Rafael Irala de Legendarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Pino Mata.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jimeno Charino de Legendarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Wifi FC

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de David Brucart es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 44, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Vincent Münzberg s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sancho Rojas Marcos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.