Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosJanets (1334356) - Ankle Breakerz (1366092) » 686653658: T68/J14/VII

Liga 686653658 Información oficial sobre el partido 686653658 en Hattrick

19.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VII.438 (38474)

Machakasaurios Alineación oficial del equipo 'Machakasaurios' en el partido 3 - 1 raCING B CD Alineación oficial del equipo 'raCING B CD' en el partido
Marciano Pouseu (26') 1 - 0
1 - 1 Ander Arranbide (29')
Xurxo Gulin (30') 2 - 1
Alejandro Parreño (56') 3 - 1
Machakasaurios Alineación oficial del equipo 'Machakasaurios' en el partido 3 - 1 raCING B CD Alineación oficial del equipo 'raCING B CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Machakasaurios Alineación oficial del equipo 'Machakasaurios' en el partido 3 - 0 raCING B CD Alineación oficial del equipo 'raCING B CD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machakasaurios

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Machakasaurios s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Marciano Pouseu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va premiar Machakasaurios amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Xurxo Gulin va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Machakasaurios. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alejandro Parreño xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Machakasaurios va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Celidonio Bayón en un 1 contra 1 amb el porter Enrique Serrano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marciano Pouseu va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Alejandro Parreño gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Serrano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Rubio López va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Machakasaurios la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

raCING B CD

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 29, en Èric Canyadell la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ander Arranbide que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Ezequiel Caballeria va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juanjo Lázaro Serrano de raCING amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juanjo Lázaro Serrano va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.