Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DARGOD FC (487575) - Desfase f.c. (435208) » 686653185: T68/J8/VII

Liga 686653185 Información oficial sobre el partido 686653185 en Hattrick

05.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VII.430 (38466)

Atletico Amberino Alineación oficial del equipo 'Atletico Amberino' en el partido 0 - 4 Nublar FC Alineación oficial del equipo 'Nublar FC' en el partido
0 - 1 Nguyễn Vạn (27')
0 - 2 Jaume Asensi (36')
0 - 3 Joel Llavat (65')
0 - 4 José García de la Lama (82')
Atletico Amberino Alineación oficial del equipo 'Atletico Amberino' en el partido 0 - 4 Nublar FC Alineación oficial del equipo 'Nublar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Amberino Alineación oficial del equipo 'Atletico Amberino' en el partido 2 - 0 Nublar FC Alineación oficial del equipo 'Nublar FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Amberino

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En David Verdejo Rojas va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 26, però el porter visitant Gastea Rekabarren el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): David Verdejo Rojas va estar a punt d'empatar per a Atletico quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gastea Rekabarren va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Atletico va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Gastea Rekabarren no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Atletico va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan David Verdejo Rojas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gastea Rekabarren va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, David Verdejo Rojas de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Larra.

Nublar FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Nublar va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Nguyễn Vạn, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Jaume Asensi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Nublar, al minut 36. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): El Nublar era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joel Llavat va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): José García de la Lama va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a Nublar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Oriol Alsamora va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alexandre Murall va deixar a Jesús Larra assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.